Bet You Can'T Eat Nuscis. - Side Show Blues

Kul och prova lite gott

Posted Aug. 19, 2016, 2:04 p.m. By nuscis Tags: Mat o dryck

En bra present att ge bort är en whiskyprovning i Stockholm så att man kan gå på pub i gamla stan. Det är ju toppen att ge till någon som tycker om whisky, det är ju väldigt trevligt med att få gå tillsammans med någon och sen att få uppleva något gott och roligt tillsammans.

Vad ska man tänk på?

Ja det behöver inte vara så mycket, det kan vara det att man tycker om whisky att man dricker det och så vidare. Sen finns det fler ställen att gå till så man kan ju kolla runt och se vilka som har fått bra kritik, då blir det säkert toppen. Det är ju kul att det finns så mycket roligt som man kan göra nu för tiden. Man kan göra olik typer av provsmakningar inom mat och dryck och det är ju väldigt kul att man kan göra det. Då har man en upplevelse tillsammans och man skapar fler minnen tillsammans än om man bara köper en present till någon. Ja det är väl därför det har blivit så populärt med att ge bort en upplevelse istället för en present. Det är ju ku lems vanliga presenter också men det är kul att det finns fler saker att välja bland nu. 
Det finns ju dom som har allt och man har ingen aning om vad man ska köpa till dom men en upplevelse är ju något som då kan passa väldigt bra till en sådan person.

Ja så det kan man ju tänka på nästa gång man är sugen på att köpa en present till någon, en whiskyprovning kan ju verkligen vara något att ge bort i present till den man vill skämma bort lite grann. Det kan bli en kul upplevelse att göra tillsammans när vintern närmar sig och man vill hitta på något kul.