Bet You Can'T Eat Nuscis. - Side Show Blues

Snyggt med marksten

Posted Aug. 23, 2018, 11:30 a.m. By nuscis Tags: Hus och hem

Fina köksluckor i märsta.

Fixa till golvet

Ja man vill ju att ens hem ska vara fint och att man känner att man kan stå för det som man har hemma att det liksom representerar ens stil och personlighet.
Ja det är underbart att det finns å mycket som man kan göra och som är kul att göra hemma och man får ju hela tiden nya idéer på vad man kan göra.
 Men att ha ett fint golv det gör så mycket tycker jag. Det underlättar en hel del och får det att bli så fint och så härligt att det verkligen är värt att göra det fint. Man kan lägga en snygg marksten som gör att det blir lite mer känsla och att det blir mer slittåligt. För det är ju väldigt bra att ha det slittåligt och att man kan få det att bli så bra som möjligt från början. Sen så kan det vara bra att man kollar upp hur man ska sköta om det så att det håller ås fint länge och att det blir så som man vill.

Det finns så många fina stenar

Ja det finns så många fina stenar som man kan använda sig av när man håller på att göra om hemma och man får det att bli sådär fint som man vill ha det. Det gäller att man hittar den stenen som man tror kommer att hålla längst och som man inte kommer att tröttna på. 
Ja att göra om hemma är verkligen kul och något som man kan hålla på med hela tiden tycker jag. Ja det finns så mycket som är kul och som man kan få idéer på hur man vill göra om hemma. För det ät ju kul att göra om lite grann lite då och då så att det känns lite roligare än annars.